Eva

søndag den 13. december 2009

1392 g

Så vejer den lille trold 1392 - sådan cirka altså :o)

Vi var til 2D/3D/4D scanning idag, og havde jo håbet på et billede af prinsessens ansigt, men der måtte vi tro om igen. I fulde 45 minutter lå hun og hyggede sig med begge ben og en arm oppe foran ansigtet. Den anden arm var placeret mellem benene, så det var lige før vi heller ikke kunne se, om det nu også er en pige. Men det er der vist ikke længere tvivl om!

Vi fik nogle fine billeder med hjem - først et billede af en hånd der holder om en fod - og så det bedste ansigts billede hun kunne fremvise. Godt gemt væk bag hænder og ben :o)


Moderen både hoppede, dansede, skubbede og stod næsten på hovedet. Men trolden lå bare dejligt, og følte absolut ingen trang til at flytte sig det mindste.
Derudover fik vi en DVD med hele scanningen, og de bedste billeder i print.
Vi har fået en ny tid om en uge, hvor de skal se om hun ikke har lyst til at hilse lidt mere på sine forældre. Jeg er blevet instrueret i at drikke noget koldt og sødt lige før scanningen, da det skulle sætte lidt skub i bevægelserne hos trolden.
Men skønt var det nu at se hende igen, igen.... Det bliver man vist aldrig træt af!

2 kommentarer:

  1. Det må være en fantastisk oplevelse! Sikke nogle skønne billeder. De er da sjove at ha. Også for hende en gang. Lad os håbe hun er mere aktiv og mindre blufærdig i næste uge.

    SvarSlet
  2. Dejlig service at I har fået en ny tid. Håber ligesom Tommelise at prinsessen får lyst til stolt at vise sig frem :0)

    SvarSlet