Eva

fredag den 6. marts 2009

Status hos lægen

I onsdags var vi til status hos lægen.

En lettere nedslående oplevelse - han mener heller ikke at der er den store grund til at fortsætte ud over den ene sidste gang, som vi har tilbage på klippekortet.

Derefter skal vi overveje alternative løsninger - ægdonation, sæddonation eller adoption. Jeg har aftalt med manden, at vi i næste uge snakker alternativerne igennem. Lige nu kan jeg slet ikke overskue vores valgmuligheder, og er bare deprimeret over at lægen nu også har min negative holdning til vores chancer. Øv.

3 kommentarer:

  1. Av...det sidste man har lyst til er at blive bekræftet i sin egen pessimisme.
    Det må være svært at genfinde gejsten til sidste forsøg efter den samtale. Det ville nu være dejligt hvis I kunne "proof him wrong".
    Trøstekrammer

    SvarSlet
  2. Den er vanskelig at sluge. Som Ønske så rigtigt skriver, så er det ubehageligt at få bekræftet sin egen pessimisme. Håber I får snakket alternativerne godt igennem, for der er heldigvis også gode alternativer. Stort kram, Betty

    SvarSlet
  3. av av av. Men jeg håber, at den sidste gang er lykkens gang på trods af pessimismen. (Selv om det gør nas, når læger siger den slags, så er det vel egentlig bedre at de er ærlige - end at de trækker én igennem udsigtsløse behandlinger.) Men som sagt krydser fingre for sidste ombæring.

    SvarSlet